Datum

25 mrt 2021

Tijd

19:30 - 21:00

Algemene Ledenvergadering

Op 25 maart a.s. vindt om 19.30 uur de ALV van de Bedrijvenkring plaats. Gezien de maatregelen die nog steeds van kracht zijn, kiezen we voor de virtuele variant die – zo bleek tijdens de pubquiz – zeker werkbaar is om met elkaar de actualiteiten te delen.

De vergadering vindt plaats via Teams; de link en de agenda worden kort voor de vergadering met alle leden gedeeld en we hopen iedereen virtueel te ontmoeten dus reserveer de datum alvast in je agenda!

Spreker
Aangezien we dit keer niet te gast zijn bij een van onze leden maar de ALV vanuit ons thuiskantoor volgen, hebben we ervoor gekozen om na het formele gedeelte van de ALV een inspirerende spreker uit te nodigen.
Richard van Hooijdonk, Trendwatcher & Futurist, deelt zijn inzichten in de nieuwe realiteit. Omdat we de vooruitblik van Richard niet alleen voor onszelf willen houden en deze virtuele opzet het mogelijk maakt om eenvoudig te delen, nodigen we andere Zundertse ondernemersverenigingen uit om aan te sluiten voor het informele gedeelte.

“COVID-19 heeft de wereld structureel veranderd. We zijn in een zware recessie beland. Om deze recessie goed door te komen, hebben we nieuwe spelregels nodig. Organisaties en bedrijven moeten zich sneller aanpassen dan ooit. Het managen van onzekerheid wordt een belangrijke skill, maar hoe doe je dat? Wat voor organisatie heb je nodig om deze klus te klaren? Wat is de ‘magic’ van digitale businessmodellen in tijden van crisis? Op welke manier kun je het businessmodel kantelen, zodat de winst van deze crisis jouw kant op rolt? En hoe stuur je zo’n operatie aan? Hoe ziet de leider eruit die de organisatie klaarmaakt voor een mooie toekomst?”

Tenslotte
Als bestuur houden we ons beschikbaar voor alle vragen/tips/feedback die onze leden kunnen ondersteunen. Ook in 2021 wil BKZ haar steentje bijdragen. We voorzien vooralsnog een beperkt aantal live bijeenkomsten in 2021 en daarom is alvast besloten in ieder geval voor het eerste halfjaar geen contributie te innen.

Met hartelijke groet,

Het bestuur van Bedrijvenkring Zundert

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Scroll naar top