Jaarlijkse uitstap 2016 groot succes!

Dit jaar zijn we in de buurt gebleven met als start- en eindpunt De Ruyterhof in Rijsbergen. Gesterkt met koffie en worstenbrood zijn we op bezoek gegaan bij Isover en Bas Logistics.

De uitdaging voor Jurgen Nooren van Isover is om in een fabriek die al heel lang operationeel is, toch nog steeds productiviteit verbeteringen te realiseren. Ook door product innovatie moet het proces worden aangepast. Erg interessant en leerzaam hoe Isover hier toch iedere keer weer in slaagt.

Bij Bas Logistics hebben Ger, Lorenzo en Stef ons meegenomen in de uitdagingen die een logistieke dienstverlener zoal tegenkomt en hoe zij hiermee omgaan. De openheid die ze gegeven hebben is een teken van kracht en de groei die dit middelgrote familie bedrijf meemaakt laat zien dat ze op de goede weg zitten.

Na deze bedrijfsbezoeken zijn de bussen op weg gegaan naar Schrobbeler in Tilburg. Hier is het gezelschap getrakteerd op vele varianten van dit kruidendrankje uit de stad van de Kruikenzeikers. Mede door het enthousiaste personeel was dit een welkome afwisseling van de serieuze zaken.

Het team van de Ruyterhof heeft er vervolgens alles aan gedaan om iedereen voldaan naar huis te laten gaan.

Ondanks dat dit de eerste uitstap was die niet door Ad Vergauwen is georganiseerd, was het toch een geslaagde dag!

Scroll naar top