Bedrijvenkring Zundert op BBQ-bezoek bij Autotaalglas Trainingscentrum NAC in Zundert

Vrijdag 15 juni stond de jaarlijkse BBQ weer op het programma. Gelukkig zat het weer enorm mee en hebben we heerlijk buiten kunnen vertoeven! Dit keer waren we in Zundert te gast op het Autotaalglas Trainingscentrum van NAC Breda; een bijeenkomst met een vleugje voetbal!

Voorzitter Ron Roovers opende deze avond waarna Algemeen Directeur van NAC een kijkje achter de schermen gaf van het wel en wee van N.A.C. Zo blijkt het huren van Mancheseter City meer voordelen te hebben dan de meesten van ons dachten. De populariteit van NAC wordt er in ieder geval niet minder om; steker nog, er staan mensen op de wachtlijst voor een seizoenkaart! Dit kunnen niet veel clubs zeggen.

Eigenlijk is het wel heel bijzonder dat NAC Breda de prachtige velden van familie Braspenning  heeft gekozen als vaste trainingslocatie. In alle rust kan dagelijks gewerkt worden aan de ontwikkeling en het verbeteren van het spel en de spelers.

Na de presentatie was het aan de leden zelf om te presteren. Een ware NAC-quiz met eenvoudige en minder eenvoudige vragen, waarna de winnende groep mocht strijden om de door NAC beschikbaar gestelde NAC-sjaals; latje-trap was hierbij de uitdaging. Onder het oog van de enthousiaste aanwezige supporters werden de noppen geslepen en de viziers scherp gesteld. Het duurde even maar uiteindelijk gingen Jeroen van Hassel en Falco van Opstal er met de prijzen vandoor.

Hiermee werd het actieve deel afgesloten en konden we starten met de uitgebreide BBQ. Mooie stukken vlees en vis, heerlijke salades en flinke fruit-sticks vielen aan ons ten deel. Uiteraard onder het genot van heerlijke drankjes waarbij iedereen weer kon bijkletsen, kennismaken en netwerken.

Geïnteresseerden onder ons konden nog genieten van rondleidingen die verzorgd werden door onze gast heer en -vrouw Jan en Elly Braspenning. Elke ruimte kon uitgebreid bekeken worden en zo konden we een klein beetje in de huid kruipen van de spelers en staff. Het enthousiasme van Elly en Jan maakt wel degelijk deel uit van het succes van de NAC-familie!

Kort samengevat: een zeer geslaagd event waarbij we wat meer te weten zijn gekomen over NAC en waarbij we weer hebben kunnen bijpraten en netwerken.

Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door de volgende leden:

Marcel Wamsteker van WAM Sound                         Schermen bij de presentatie

Ad Oostvogels van Ad Oostvogels Catering            BBQ

Regis Nelemans van Jack Roovers Verhuur             Bar, drank, bedienend personeel

Scroll naar top