13 juni 2024 | Zomer-BBQ bij Van der Peijl Tuinplanten

Geplande datum en locatie voor de Zomer – BBQ

Graag nodigen we jullie uit voor de jaarlijkse BKZ BBQ. Dit jaar zijn we te gast bij Van der Peijl Tuinplanten; een jong, innoverend bedrijf waar niets aan het toeval wordt overgelaten! Jean-Pierre ontvangt ons tijdens de Huisbeurs en gaat ons alles vertellen over zijn bedrijf en zijn zeer actieve ondernemerschap.

Van der Peijl Tuinplanten staat bekend om hun liefde voor het vak en hun voortdurende innovaties. Ze ontwikkelen exclusieve plantensoorten met unieke eigenschappen die je nergens anders zult vinden. Dit volledig geautomatiseerde bedrijf blijft voortdurend vernieuwen en innoveren, omdat ze houden van wat ze doen. Dit zien we terug in hun aanbod, zoals de Little XS Hortensia, een compacte hortensiasoort die zonder snoeien klein blijft en gepresenteerd wordt op een trendy display.

Naast hun exclusieve soorten, biedt Van der Peijl ook een uitgebreide collectie aan andere tuinplanten aan. Hun assortiment bestaat uit meer dan 200 artikelen verspreid over een oppervlakte van 10,5 hectare. Levering van deze producten verloopt altijd efficiënt en compleet, inclusief barcode, verkoopprijs, POS-materiaal en klaar voor verkoop.

Praktische informatie:

Waar? Van der Peijl Tuinplanten, Eldertstraat 1a in Zundert.

Wanneer? Donderdag 13 juni.

Hoe laat?

  • 17u00 – 17u30: Ontvangst (let op: op de site is eerder een andere tijd genoemd!)
  • 17u45 – 19u00: Rondleiding en presentatie door Jean-Pierre van der Peijl en zijn team
  • 19u00: Start BBQ
  • Einde ± 23u00

Indien er wensen zijn m.b.t. dieet of allergieën, vernemen we dat erg graag door dit aan te geven bij de aanmelding, achter de naam van de aanwezige.

We hopen jullie te zien op de 13e juni!

PS. Komt allen op de fiets i.v.m. beperkte parkeermogelijkheden!

Vriendelijke groet,

Bestuur Bedrijvenkring Zundert

Nieuw pand aan de Eldertstraat! – Van der Peijl Tuinplanten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll naar top