Kijkje in de Keuken van Lodders Boomkwekerijen / NL-Plants

Bedrijfsbezoek aan het nieuwe pand te Wernhout

Op donderdag 18 april 2024 hebben wij met onze leden een succesvolle en inspirerende avond beleefd op de prachtige nieuwe locatie van Lodders Boomkwekerijen / NL-Plants. Het nieuwe bedrijfspand was werkelijk een bezoek waard, en de ondernemer wist ons allen te boeien met zijn visie en passie voor duurzaam ondernemen.

De avond stond geheel in het teken van duurzaamheid in de praktijk, een kernwaarde die Lodders Boomkwekerijen / NL-Plants continu nastreeft in hun bedrijfsvoering. Bij de herontwikkeling en realisatie van deze nieuwe locatie is in nauwe samenwerking met Waterschap Brabantse Delta, Gemeente Zundert en Provincie Noord-Brabant gezocht naar een duurzame en verantwoorde invulling van de ruimtes in het landschap. Dit resulteerde in een locatie die zowel ecologisch als esthetisch uitstekend geïntegreerd is in de omgeving.

Onze gastsprekers, René Rijken van Waterschap Brabantse Delta en Rinie van Tilburg van Stichting WindCent, deelden hun inzichten en uitdagingen met ons. Hun verhalen benadrukten de belangrijke rollen die zij vervullen bij het realiseren van duurzame projecten en gaven ons waardevolle perspectieven mee.

Het warme gastheerschap werd na het formele programma nog verstevigd met en uitgebreide borrel en heerlijke hapjes. Deze informele afsluiting bood een perfecte gelegenheid om ons onderlinge netwerk te verstevigen en ideeën uit te wisselen.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde avond, gevuld met inspiratie, kennisdeling en waardevolle ontmoetingen. We danken iedereen voor hun aanwezigheid en bijdrage aan deze memorabele bijeenkomst.

De foto’s van deze geslaagde avond zijn terug te vinden onder het kopje ‘foto’s’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll naar top