Algemene Ledenvergadering – Presentatie A.I. op 22 februari 2024

ALV en A.I. in Koutershof Rijsbergen

 

Donderdag 22 februari waren we te gast bij Koutershof in Rijsbergen voor onze Algemene Ledenvergadering aangevuld met een presentatie over Artificial Intellegence (A.I.).

Gestart met een warm welkom en toelichting door voorzitter Anton Daamen van Stichting Koutershof, om daarna te vervolgen met de ALV om de gebruikelijke agendapunten te doorlopen. Met onder andere ook een terugkoppeling van het halfjaarlijks bestuursoverleg van BKZ met Gemeente Zundert.

Na een korte pauze was er alle ruimte om het verhaal en de presentatie over de ontwikkeling, de mogelijkheden en kansen van AI en met name ChatGPT te volgen. En tegelijkertijd werd er ook ingestoken op de keerzijde van deze ontwikkeling. Soms werd het logischerwijs best wat technisch voor deze en gene, maar gezien de aandacht en de vragen vanuit het publiek was de rode draad zeker goed te volgen. Het doorontwikkelen van deze techniek gaat in ieder geval stormachtig hard door, zo kregen we te horen. En de vraag voor elke ondernemer is natuurlijk, wat betekent dit voor mij en mijn bedrijf? Een hele goede vraag die elke aanwezige ook mee naar huis heeft genomen.
Dank Cas Herrebout en Koen Mathijssen van eRocket voor de kundige presentatie!

Uiteraard werd de avond afgesloten met een hapje en een drankje om met elkaar bij te praten en te filosoferen over A.I. en over nog veel meer.

Scroll naar top