Programma najaar 2017 | Jaarlijkse uitstap en Spreker over de Toekomst

Jaarlijkse Uitstap en Spreker over de Toekomst

Het bloemencorso is weer achter de rug. Wederom veel inspanning en passie waardoor Zundert positief in het nieuws komt. Zijn dit ook niet kenmerken van goede ondernemers? We mogen best trots zijn op wat er allemaal bereikt wordt in onze gemeente. Welke andere gemeente van onze omvang is zo vaak in het nieuws? Positief maar ook door hedendaagse problematiek die nu elders ook naar bovenkomt. Zundert is hier voorloper waar anderen zeker naar kijken. Wederom een belangrijke eigenschap van ondernemers. In deze tijden van economische bloei zie ik helaas ook weer een soort gemakzucht bij sommige ondernemers. De klanten komen vanzelf aanwaaien en onder het mom van drukte laat de service of kwaliteit soms te wensen over. Ook is er minder aandacht voor productiviteit. Juist door nu anticyclisch te investeren en scherp te blijven zal het verschil maken in een periode van mindere groei.

Op woensdag 8 november houdt Paul Smit een inspirerend, humoristisch én interactief verhaal over de steeds snellere veranderingen. Hij benoemt de competenties die belangrijk zijn en laat zien hoe ons buiten de hokjes kunt kleuren. En hoe je binnen en buiten de organisatie hier goed gebruik van kan maken, ook bijvoorbeeld als het om innovatie gaat.

Op vrijdag 29 september brengt de jaarlijkse uitstap ons dit jaar weer naar het Vlaamse land. In de ochtend kijken we rond in een belangrijke schakel in de logistiek keten, nl de Haven van Antwerpen. Deze haven is natuurlijk altijd de uitdager geweest van de Europese marktleider Rotterdam, maar hebben zich ontpopt als een geduchte tegenstander. We krijgen rondleidingen bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren. Na de lunch zullen we een ambachtelijk bedrijf bezoeken; Om welk ambacht staan de Belgen ook alweer bekend?

Inschrijvingen graag via de website https://bkzundert.nl/. Dit kan door in te loggen en dan aan te melden voor gehele dag of een dagdeel.

Ik kijk ernaar uit!

Rene Boerema

 

Scroll naar top