Van het gemeentehuis

Van het gemeentehuis

Allereerst wil ik de Bedrijvenkring Zundert (BKZ) van harte feliciteren met de nieuwe website. Deze website is een goed middel om met elkaar kennis en ervaring uit te wisselen. Daarnaast is het een bundeling van relevante gegevens en een goede ondersteuning voor het lokaal zakelijk netwerk.

De column gaat deze keer over het ondernemersklankbord. Een initiatief dat ik onlangs met 4 collega’s uit Moerdijk, Halderberge, Etten Leur en Rucphen heb ondertekend.

Het ondernemersklankbord (OKB)

Nu het economisch beter gaat met Zundert en met Nederland, willen veel ondernemers groeien en uitbreiden. De gemeente Zundert werkt al jaren samen met de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk en Rucphen op het gebied van de advisering en ondersteuning van ondernemers. Vanaf 1 april 2017 breiden we dat uit met het landelijk opererende Ondernemersklankbord (OKB). De mensen die door het OKB voor coachende en adviserende werkzaamheden worden ingezet zijn ervaren en gemotiveerde adviseurs met veel ervaring in het bedrijfsleven. Het OKB kan u adviseren bij elke bedrijfsfase:

  • Bij de start van de onderneming;
  • Bij alle aspecten van de bedrijfsvoering en ontwikkeling;
  • Bij faillissementspreventie;
  • Bij de bedrijfsopvolging en bedrijfsbeëindiging.

Op afspraak

Neem voor vragen of het maken van een afspraak tijdens kantooruren contact op met een adviseur via 088- 1717920 of mail naar team-westbrabant@ondernemersklankbord.nl. Tijdens het spreekuur (alleen op afspraak) kan uw vraag verder worden besproken en eventueel een adviseringstraject worden gestart. Ook kunt u worden doorverwezen naar een van de partner-dienstverleners. Het OKB-team houdt elke maandag in de oneven weken tussen 15.00 en 17.00 uur spreekuur in het gemeentehuis van Zundert

Kosten adviestraject

Voor een adviestraject van een halfjaar betaalt u een minimumdonatie van 150 euro. De adviseur brengt in dat halfjaar 6 tot 8 bezoeken aan de klant. Overige kosten worden betaald door de gemeenten en het ministerie van Economische Zaken.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Ondernemersklankbord? Kijk op www.ondernemersklankbord.nl. Of informeer bij onze contactpersoon Bedrijvigheid, de heer Bülent Acer, telefoon (076) 596 9858 of onze contactpersoon Bedrijventerreinen, de heer Gerard Sand, telefoon (076)  599 5641 (woensdag).

 

Piet Utens,

wethouder gemeente Zundert

Scroll naar top